Underbara Höst

Nu smyger hösten sig närmare, Jobb, skola och de vanliga rutinerna är i full gång för oss flesta! Jag hoppas ni alla har haft en skön sommar och att ni har hunnit få er energi tillbaka. Här kommer lite information om vad som händer på INsidan i höst!

 

Just nu fyller vi upp butiken med nya höst kollektionen. Vi ser härliga  gröna, orange, svart och bruna toner i inredningen. Nya härliga teér och godis. 

 

Höstkollektionen från klädmärket CapriCollektion har börjat komma in i butik. Jag tar in vissa delar från sortimentet. Men allt finns att shoppa via min hemsida www.insidan.nu , där skrollar ni er ner till CCshop. CC katalog finns att hämta i butik.

Om ni är intresserade av att gå igenom katalogen och beställa med hjälp av mig är ni välkomna att boka in en tid med mig. Självklar provar vi det som finns i butiken också!

 

Vi fortsätter med "en kväll på INsidan". Är du,dina vänner eller arbetskollegor intresserade av en egen kväll här i butiken? Jag arrangerar efter era önskemål. Jag kan exempel berätta om trender, visa kläder och ni får gå runt i lugn och ro och shoppa. Fika eller snacks till självkostnadspris (min antal 15 personer). För mer info är ni välkomna till butiken.

Vi ordnar även företagspresenter, Julklappar/uppvaktning/sommarpresenten mm.

 

Jag ser fram emot att träffa er!

Varmt välkomna in!

/ Lotta

0413-12080,  www.insidan.nu

 

NÄSTA GÅNG VI HAR ÖPPET

 

Lör 17/3 10,00-14,00

 

Klicka dig vidare till MAILEN här nedan eller gå in på KONTAKT/BOKNING

 

 

 

 

Maila mig